Těstoviny jako od Itala!

Těstoviny patří k opravdovým delikatesám a mistry v tomto oboru jsou bezesporu Italové. Špagety, penne, tagliatelle, fettucine nebo ravioli s lahodnými omáčkami nebo čerstvou zeleninou a bylinkami jsou rychlé, snadné a jednoduše neodolatelné. Jak a co vám může pomoci, aby těstoviny, které připravíte, byly skoro nerozeznatelné od těch pravých a nefalšovaných z Itálie? Se správnými pomocníky budou těstoviny chutné, nerozvařené a vy i vaše rodina je bude milovat.

Pravé italské těstoviny u vás doma

špageti

Skvělého výsledku můžete dosáhnout dvěma způsoby. Buď si kvalitní italské těstoviny zakoupíte, nebo se do jejich výroby pustíte sami. Když tedy zvolíte jednodušší cestu a suroviny půjdete koupit, neměli byste již na přípravě nic zkazit, ale dobrá pomoc vždy přijde vhod. V tomto případě se jedná o hrnec na špagety. Těstoviny nebo třeba zeleninu můžete v průběhu vaření snadno kontrolovat a následně vše jednoduše scedíte. Hrnce na špagety jsou vybaveny sendvičovým dnem pro úsporu energie a ergonomickými úchyty, které vás nebudou pálit. Pokud si troufnete těstoviny sami vyrábět, určitě vám to nepůjde bez strojku na těstoviny. Strojky jsou elektrické nebo ovládány ručně. Pomocí strojku na těstoviny si připravíte těsto o tloušťce, kterou si můžete regulovat pomocí stavěcího kolečka a šířce, která je již daná výrobcem. Prostřednictvím různých nástavců můžete vykouzlit různé druhy těstovin. Jsou libo gnocchi nebo lasagne?

výroba nudlí

V kuchyni byste při přípravě těstovin neměli zapomínat na správné ingredience. Chybět by rozhodně neměla bazalka. Sušená je také dobrá, ale čerstvá bazalka jídlo nádherně provoní, a když ji nebudete potřebovat, ozdobí kuchyňské okno. Po ruce by vám nemělo chybět ani oregano a olivový olej. Pusťte se do vaření těch nejlepších těstovin. Do přípravy můžete zapojit vaši chuťovou fantazii, která se jistě odrazí na výsledku.

Autor úvodního obrázku:  Phonagrapher

Autor obrázku v textu:  GinkgoTelegraph

Autor obrázku v textu:  Jonathan Gayman

Ohodnoťte post

Napsat komentář