Rozlučka s létem v party stylu


Podle přibývání deštivých dní si můžeme lehce spočítat, že léto vzalo za své a brzy se vystřídá se sychravým podzimem. I přesto budete mít ještě čas uspořádat poslední letní party na zahradě a zamávat tak sluníčku na čerstvém vzduchu s rodinou, přáteli a blízkými. Co všechno k tomu budete potřebovat? A jak připravit stylovou oslavu, na kterou nikdo ze zúčastněných jen tak nezapomene?

Pestré barvičky i netradiční doplňky

party1

Rozlučka s prázdninami musí probíhat ve velkém stylu. Kromě příjemně stráveného večera či odpoledne vás čeká také grilování, vaření, příprava moučníků nebo pro odvážnější i výroba domácí zmrzliny, která k létu zkrátka patří. Oslava mezi dospělými se obejde bez nějaké extra výzdoby, ale co když vaši známí přivedou i své neposedné ratolesti? Inspirujte se našimi tipy a připravte pro své přátelé nezapomenutelný zážitek z oslavy. Barvičky letošního léta jsou žlutá, červená a růžová. Přesně tyto pestré a syté tóny dodají zahradě zvláštní kouzlo a je pouze na vás, zda je použijete jako fáborky, ozdobné řetězy nebo vsadíte na decentnější výzdobu a omezíte se pouze na svíčky. Každopádně místo, kde budete hodovat, ať už stůl nebo piknikovou deku vyzdobte ve stejném barevném tónu. Ubrousky, podsedáky, příbory nebo třeba ozdobné polštářky budou vypadat úžasně. Pro slavnostnější příležitost zvolte barevné lampionky, které vytvoří veselejší atmosféru a večer prosvítí. Pokud se k vám na party chystají páry s dětmi, připravte si pro ně hračky, které využijí i dospělí. O zábavu se postará třeba obyčejné švihadlo, kriket, míče nebo třeba pétanque.

 stolování

Po náročných výkonech je třeba se odměnit. Dali jste si práci s domácím moučníkem nebo jste pro hosty připravili sladkou tečku na závěr? Pak si připravte veselé a hravé nádobí, pestrobarevné lžičky a talířky, které rozzáří oči dětem a dospělé potěší. Nechte se inspirovat a rozlučte se s létem stylově – v barevných tónech, které vás neopustí ani v létě.

Autor úvodního obrázku:  parijaatha

Autor obrázku v textu:  „Ginger“ John Fischer

Autor obrázku v textu:  confetti.co.uk

Ohodnoťte post

Napsat komentář